RESTORANIST
Restoran parimas asukohas ja parima menüüga
Meie restoranis on rõhk kvaliteetsel toorainel ning vastavalt selle hooajalisusele hakkab vahelduma menüü. Meie jaoks on iseenesest mõistetav kasutada parimat kohalikku ja põhjamaist toorainet. Koostöö väiketootjate ja talunikega saab olema tihe. Paneme rõhku hooaegadele, korilusele ja iidsetele toiduvalmistamise viisidele. Võtame vanu klassikuid algosadeks lahti ja paneme uudsel kujul uuesti kokku. Toit olema aus – midagi varjamata ja ilustamata. Meie restoranis on õhtusöök nagu etendus, mis jutustab oma lugu.
VEINITUBA
Suurepärane võimalus pidada firmapidusid, koolitusi, seminare kuni 30-le inimesele.
KOHVIK
Väga hubane koht hommikusöögi nautimiseks. Lisaks on hommikuti värsked saiakesed ja meelepärane hommikukohvi.